TIIVISTELMÄ AUTON VAIHEISTA

Kyseessä on siis alkuperäinen VOLVO 850 2.3 T-5R vuosimallia 1995. Kone on B5234T5. Väri on metallinvihreä, joita R-sarjassa on vain tässä vuosimallissa. Autolla oli ajettu 176tkm tuonti hetkellä ja kunto oli kohtuullisen ja hyvän välimaastossa. Pieniä lommoja oli siellä täällä ja puskureiden jokainen kulma oli osunut johonkin. Sisätilat oli likaa lukuunottamatta hyvässä kunnossa. Autoa saikin puunata jonkin aikaa, että se tyydytti edes jollainlailla. Saksassa autosta oli otettu hyvät myyntikuvat ja itse auto oli alkuun kunnoltaan pettymys. Alkuun riitti myös runsaasti ongelmia siinä määrin, että auton osto harmitti jokseenkin lujaa. Auton teho tosin toimi hyvänä laastarina ammottaviin haavoihin.

Autoa kutsuttiin alkuun "vaimon kauppakassiksi". Nimitys herätti kavereiden/tuttujen keskuudessa joko hilpeyttä tai lievää vit..sta. Ulkonäöllisiä muutoksia tehtiin pikkuhiljaa. Osa muutoksista on tehty pakon edessä ja siinä yhteydessä on laitettu "hieman parempaa tai mielestäni paremman näköistä" tilalle. Auto toimii kuitenkin perheen toisena käyttöautona (lue: lasten kuljetus väline) ja harrastuskohteena. Asuntovaunun veturin hommista auto jäi eläkkeelle 8/09.

Osassa asioista "mopo on vaan hieman karannut käsistä". Yksi näistä on se, ettei tehoa voi olla koskaan liikaa... tämä näyttäytyi ikävästi automaattilaatikon pettämisenä syksyllä 2008. Kolme lähtöä ja laatikko oli vainaa, voi tehon lisäyksen näinkin mitata...olishan se loota sulanut sitten viimeistään tehopenkissä, johon oli tarkoitus mennä...  

KLIKKAA KIRJAN KANTTA NIIN PÄÄSET SELAAMAAN KUVAKIRJAA

Napsauta kirjan sivuja kääntääksesi sivua:
Sinun Flash-soittimesi pitää päivittää

Nähdäksesi tämän sivun voit napsauta tästä ja hae Adoben Flash Playerin viimeisin versio. Kun se on asennettu, voit palata takaisin ja katsoa sivua.

Jos näet tämän viestin vaikka olet juuri päivittänyt Flash-soittimen, niin kokeile sulkea kaikki Internet Explorerin ikkunat ja avata selain uudestaan ja palata tälle sivulle.

Voit myös napsauttaa tästä katsoaksesi valokuva-albumia hakematta Flashia , mutta voi olla ettei se näy niin kuin sen pitäisi.